Uzun yıllardır Silmo İstanbul Optik Fuarının katılımcısı olarak siz değerli meslektaşlarımıza hizmet sunan Demirkaya Optik, içinde bulunduğumuz pandemi önlemleri kapsamında bu yıl iptal edilen Silmo Fuarına katılamıyor.

Kovid-19 pandemisi kapsamında iptal edilen Silmo İstanbul Fuarını web sitemiz üzerinden yaparak yine bir ilki sektörümüze sunmanın heyacanını yaşıyoruz.

16-20 Kasım tarihleri arasında web sitemiz www.demirkayaoptik.com üzerinden fuar fiyatları ile siz değerli müşterilerimize hizmet sunmayı planlıyoruz. Bu tarihler arasında yapılacak tüm alışverişlerinizde fuar için tanımlanacak özel fiyatlar geçerli olacak.

Web sitemizden sadece kayıtlı üyelere hizmet verildiği için, fuardan önce yaşanacak yoğunluğu önleme adına web siteliği üyeliğinizi şimdiden yapmanızı öneririz. Sadece optik firmalarının kayıtları aktive edileceğini tekrar hatırlatmakta fayda var. Eğer hali hazırda bir cari kaydınız mevcut ise tekrar aranmadan web site üyelik kaydınız hemen onaylanacaktır. Fakat cari kaydınızın olmaması veya bilgilerin eksik olması durumunda tarafınıza telefon ile dönüş yapılarak üyeliğiniz için teyit alınacaktır.

Sizde bu avantajlı alışverişiz deneyimine dahil olmak istiyorsanız hemen kaydınızı yapın, 16 Kasım'ı bekleyin...

Mücbir sebepler olmadığı müddetçe #fuarevesığar diyoruz, sizi fuarımıza bekliyoruz....