Yarım asrı aşan sektör liderliğimizi, harcadıkça kazanacağınız yeni bir kampanya ile taçlandırıyoruz.  Yeniliklerimize, bir ilki daha ekliyoruz… Web sitemiz üzerinden yaptığınız alışverişlerinizde artık seçili ürünlerden OptiPuan⁺ adıyla para puan kazanabilecek; kazandığınız bu para puanları alışverişlerinizde kullanabileceksiniz.


OptiPuan⁺ Nedir?
OptiPuan⁺, Demirkaya Optik web sitesi üzerinden yapılacak alışverişlerde geçerli, karşılığı 1 TL olan para puanı ifade etmektedir. Yani 1 Para Puan karşılığı 1.00 TL dir.


OptiPuan⁺ Avantajları
Kazanılan her OptiPuan⁺ aynı değerde para karşılığına tekabül ettiği için; biriken puanları para gibi harcayabileceksiniz. Buda; harcamalarınızda puan kazanmanız, puanlarınızla da bol bol harcamanız anlamına geliyor.


Ürün sayfalarında, ürünün fiyatı ile birlikte o ürünün kaç OptiPuan⁺ ile satın alınabileceğini;
Aynı zamanda para puan verilen ürünlerin sayfalarında, o ürünü satın aldığınızda kaç OptiPuan⁺ kazanabileceğinizi de görebilirsiniz.

Yukarıdaki resim: Ürün sayfasında, bu ürünü satın aldığınızda kaç OptiPuan kazanacağınız “Kazanacağınız OptiPuan” ile ifade edilmektedir.


“Satın Almak İçin Gerekli OptiPuan” ifadesi ise, mevcut ürünü satın almak için kaç OptiPuan’a ihtiyacınız olduğunu ifade etmektedir.
Örneğin; bu ürünü 160 TL + KDV fiyat ile web sitemiz üzerinden satın aldınız.  Verdiğiniz sipariş tarafımıza iletildiğinde sipariş verdiğiniz üründe belirtilen 3 OptiPuan profilinize yansıtılır.

Kazandığınız OptiPuan’lar Hesabım sayfası altında “OptiPuanlarım” başlığı altında görüntülenebilir.



Bir sonraki online alışverişlerinizde, toplam OptiPuanlarınızdan dilerseniz bir kısmını, dilerseniz tamamını harcayabilirsiniz. OptiPuan kullanılacak sepette, herhangi bir OptiPuan programına dahil ürünün bulunması gerektiğini lütfen unutmayın.



Yukarıdaki resimde, hesapta bulunan toplam 69 OptiPuan’ın tamamının, PuanKullan kısmına girilerek kullanıldığı görülebilir. Kullanmak istediğiniz puan değerini girerek “Gönder” butonuna tıkladığınızda toplam tutar üzerinden, KDV hariç girilen değer kadar ücret indirimi yapılacaktır.


Alışveriş başlığı altında, alınan ürünler ve fiyatları ile birlikte uygulanan OptiPuan değeri de görülebilir.


OptiPuan sadece Demirkaya Optik web sitesi üzerinden yapılan alışverişlerde geçerli olup, OptiPuan Kullanma Koşulları çerçevesinde kullanılabilir.

Optipuan ve OptiPuan Kart hakkında daha fazla bilgiye optipuan.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.


Bereketli alışverişler dileriz.