Demirkaya Optik’in 2019 Silmo İstanbul Gözlük Fuarında duyurup hayata geçirdiği OptiPuan Kart ayrıcalıklı müşteri programı şimdiden yüzlerce optik mağaza tarafından kullanılmaya başlandı. Optik toptan sektöründe bir ilk olması sebebiyle de hayli ilgi gören bu uygulamayla Optipuan Kart sahibi mağazalar yaptıkları her alışverişten anında %5 indirim alıyorlar.


Optipuan Kart başvurusunu yapan müşterilerimizin hesaplarına tanımlanan kart numarası ve indirim oranı; yapacakları her alışverişte fatura genel toplam üzerinden %5 indirimi kapsıyor. Aynı zamanda web sitemiz üzerinde hesabı olan müşterilerimizin statüsü “Optipuan Kart Üyesi” durumuna güncelleniyor, web sitesi üzerinden yaptıkları alışverişlerde de bu indirim oranını alabiliyorlar. Belli aralıklar da bu indirim oranının yükseltilmesinin planlandığının müjdesini de vermek isteriz. Sadece indirim oranının değil; aynı zamanda sadece Optipuan Kart sahibi müşterilerin faydalanacağı farklı avantajlı uygulamalarında planlandığını bilmenizi isteriz.


2018 yılında hayata geçirdiğimiz ve web sitemiz üzerinden yapılan alışverişlerde tüm müşteri gruplarının satın alınan ürün başına kazandıkları Optipuan uygulaması aynen devam ediyor. Sadece web sitesi üzerinden kazanılan bu Optipuan’lar; bir sonraki alışverişlerde para gibi kullanılabiliyor. Son kullanma tarihi olmayan bu Optipuanları müşterilerimiz dilerse bir sonraki alışverişlerde parça-parça; dilerse biriktirip toptan kullanabiliyorlar. Optipuan kart sahibi müşterilerimiz kazanılan bu Optipuanlara ek, aynı zamanda Optipuan indirimi de kazanabiliyor. Yani Optipuan kart sahibi bir müşterimiz her alışverişe %5 indirim alırken; Optipuan Kart sahibi bir web sitesi üyesi %5 indirime ek alışverişlerden para puan kazanıyor.


Ayrıcalıklı müşteri programı adı verdiğimiz Optipuan kart sahibi olmak tamamen ücretsizdir.


Sizde bu avantajlar ve ayrıcalıklı programlardan faydalanmak istiyorsanız; sadece gözlükçülere özel Optipuan Kart sahibi olmak için OPTİPUAN KART FORMU'nu doldurup talepde bulunabilirsiniz.


Optik yedek parça sektöründe marka değeri en yüksek firma olmamız, müşterilerimize karşı olan sorumluluğu daha da artırdığına inanıyoruz. Marka değerini korumanın da müşteri ilişkilerini daima pozitif yönde geliştirmekten geçtiği ilkesini benimsiyoruz. Satış ve pazarlama planlarını da soyadımıza yakışır yönde almaya gayret gösteriyoruz.


Gözlük sektöründe 55. Yılını tamamlayan firmamız, kendine yakışır yenilik ve avantajlar ile optik sektörüne öncülük etmeye devam edecek.

OptiPuan ve OptiPuan Kart hakkında daha fazla bilgiliyi optipuan.com.tr adresinde bulabilirsiniz.